Abonnér på vores nyhedsbrev
Indlæser

Foder er en jungle.

Men uanset hvilket fodermærke du bruger, er det vigtigt at fodre efter størrelse og alder.

Husk at være opmærksom på hundens behov. Det er supervigtigt, at din hund får de vitaminer og mineraler den har brug for, uanset alder.

Mange glemmer f.eks. at skifte til senior foder, når den tid kommer. Eller Light foder i en periode, hvis hunde er blevet for tyk. Andre synes hvalpefoder er dyrt og køber den billige slags fra diverse supermarkeder. 

Hos Nokoma mener vi, at foder er det forkerte sted at spare. Hundene kan jo ikke selv vælge til og fra. De er nød til at spise det vi serverer for dem. Og derfor er det vores ansvar at sørge for de får det de har brug for. Hvis du ønsker at gå på kompromis, så vent til hunden er udvokset.

Og husk, det er aldrig for sent at skifte foder. 

Vi kender jo allesammen en labrador, der er for tyk. Og ejerne siger altid noget i retningen af “… jamen, den får altså ikke ret meget mad!” VRØVL!!! 
Eller jo, det kan godt være den ikke får ret meget HUNDEmad, men det får alt muligt skrammel ved siden af. Mad og guf, der ikke er beregnet til hunde.


Der er rigtig mange, der misforstår godhed. Det er IKKE godhed at give hunden menneskemad og menneskeguf. Det er IKKE godhed at lade stumper falde ned fra køkkenbordet, når du laver mad. Det er IKKE godhed at lade din hund blive for tyk. Det er dit ansvar, at din hund er i god form. Både fysisk og psykisk.

Hvis du gerne vil give hunden noget, så sørg for det er til hunde. Og at den fortjener det. Brug dens foder som snack i legetøj og til søgelege på græsset. Giv den fedtfattige tyggepinde og måske en gulerod i ny og næ. Hunden ved jo som udgangspunkt ikke hvordan vores mad smager - det er jo ikke til den. Og den affinder sig fint med at få goodies, som er beregnet til hunde.

Brug tid på at “lege med maden” Gem foderpillerne i legetøj, aktivitetsbolde eller spil. Smid foderpillerne ud på græsset eller i køkkenet og lad hunde bruge tid og kræfter på at finde maden.

Kast med bolde eller legetøj. Få hunden til at løbe rundt og forbrænde nogle kalorier. Sørg for den får rørt sig.


Tips:

Når du fodrer din hund, kan du med fordel give den mad samtidig med du og familien spiser. Morgen og aften. Når I sætter jer ved bordet, så får hunden sin skål ved siden af. Når I rejser jer og tager af bordet igen, tager I skålen med. Uanset om hunden har spist færdig eller ej.
Det samme gør i næste gang I spiser sammen.

Fordelene ved at gøre sådan er mange. Bl.a. lærer hunden at spise, når der er mad. Og så har den ikke det helt store behov for at tigge ved bordet. Samtidig laver I en rytme, der er godt for hundens fordøjelsen.

Førhen havde man en opfattelse af, at det var lederen af flokken, der skulle spise først, for at vise hvem der var øverst på rangstien. Det er er ikke ret meget godt at sige om..... Og ofte havde man et pokkers hyr med at få hunden til at fodholde sig roligt indtil det blev dens tur. 

Spis sammen, lad hunden føle den er en del af familien og undgå uro under middagen. 

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

Udsolgt

DKK 399,00

Applaws adult small/medium 7,5kg

Applaws fuldfoder - kornfri topkvalitet til voksne hunde af små og mindre store racer 7,5 kg sæk

DKK 399,00

Applaws puppy small 7,5 kg

Applaws hvalpefoder, små racer 7,5 kg  !!Bemærk, kort tid til sidste salgsdato!!


Nokoma anbefaler
Arion No Grain, laks 12 kg

Arion No Grain, laks 12 kg

DKK 399,00

Mere
Arion Joint & Mobility 3 og 12 kg

Arion Joint & Mobility 3 og 12 kg

DKK 179,00

Mere
Arion Hypoallergenic

Arion Hypoallergenic

DKK 179,00

Mere
Bæltetaske til godbidder

Bæltetaske til godbidder

DKK 149,00

Mere
Nina Ottoson godbidspyramide, small

Nina Ottoson godbidspyramide, small

DKK 99,95

Mere
Tennisbold dyr 23 cm

Tennisbold dyr 23 cm

DKK 64,95

Mere
Klikker med spiral rem

Klikker med spiral rem

DKK 24,95

Mere