Abonnér på vores nyhedsbrev
Indlæser

Virksomhed

Nokoma

Fynshovedvej 509

5390 Martofte

tlf.: 3025 4270

cvr.nr.: 37521167

Reg.nr.: 5479

Kontonr.: 0002028724

 

Bestilling

Hos Nokoma bestiller du varer via vores website. For at foretage et køb hos Nokoma skal du igennem følgende trin:

-  Finde varer du ønsker, læg dem i indkøbskurven og gå til kassen

-  Indtast dine personlige oplysninger

-  Vælg forsendelsemetode

-  Vælg betalingsmåde

-  Godkend vores forretningsbetingelser

-  Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Alle priser er inkl. moms. Priserne er gældende dagspriser. Der sendes en ordrebekræftelse til den indtastede e-mail adresse.

Alle anførte priser er inkl. 25% moms.

 

Betaling

Hos Nokoma kan du betale med Dankort, Visa/Dankort og Mastercard. Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. De data, du oplyser i forbindelse med et online køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er kun PBS, der kan læse dem. Hverken Nokoma eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet hæves først på din konto, når varerne afsendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan også betale via Viabill. Se betalingsbetingelserne her: http://www.viabill.com/terms

Desuden er det muligt at betalt via Mobilepay ved løssalg.

Hvis du har placeret en ordre, men ønsker den ændret og derved skal betale mere end du i første omgang har godkendt, annulleres ordren og du skal oprette en ny.
Dette er selvfølgelig lidt bøvlet for dig som kunde, men det er en foranstaltning, der er til for din skyld, så jeg som webshopejer ikke kan ændre din ordre og trække flere penge fra dit kort, end det beløb du har accepteret. 
 

Forsendelse og levering

Leveringsomkostninger dækker administration, emballage og fragt. Leveringstiden er 1-3 hverdage (når varen er på vores lager). Dog rekvireres nogle af vores varer fra et ekstern lager og leveringstiden vil derfor være længere. 

Leveringstiden fremgår af ordrebekræftelsen, som du modtager på den indtastede e-mail adresse. Hvis Nokoma ikke kan sende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, vil du blive informeret på mail.

 
 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ifølge forbrugeraftaleloven, når du handler hos Nokoma. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Som forbruger har du 14 dage til at meddele Nokoma, at du fortryder købet og har derefter 14 dage til at returnere varen. Som forbruger kan du fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen kan sælges for til en anden forbruger. 

Når fortrydelsesretten benyttes, skal du selv betale fragtomkostninger / porto for at sende varen retur. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranco. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i samme emballage, som varen kom i.

Varen returneres til:

Nokoma

Fynshovedvej 509

5390 Martofte 

HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen eksklusiv værdiforringelse og fragt til dig via bankoverførsel. Dette sker, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Benyt venligst medsendte returfomular, hvis du ønsker at returnere en var.

  

Reklamationsret

Når du handler hos Nokoma, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med købeloven. Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

Varen returneres til:

Nokoma

Fynshovedvej 509

5390 Martofte

Når du returnerer varen, bedes du udfylde den returformular, der er medsendt dine varer, hvori du beskriver årsag, fejl eller mangler. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i samme emballage som den kom i og få altid en kvittering for afsendelsen.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne om reklamation, vil du få tilbudt et nyt produkt eller pengene retur.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@nokoma.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Persondatapolitik

For at Nokoma kan sende de bestilte varer til dig, skal du opgive navn, postadresse og e-mail adresse. Navn, adresse og e-mail opbevares, sammen med information om, hvilket produkt du har købt, i 3 år. Dette gør vi for at opfylde dine og vores garantivilkår og for, at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura. Henvendelser angående dette skal ske via mail til kundeservice@nokoma.dk. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Tredjepart  

Oplysninger afgivet til Nokoma videregives eller sælges aldrig til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Indsigt og indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

 

Cookies  

Hos Nokoma anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften hos Nokoma.

 

  

Logstatistik

Logstatistik bruges på Nokoma og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Hos Nokoma anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliter. De oplysninger der opsamles og bruges er navn, adresse og e-mail opbevares, sammen med information om, hvilket produkt du har købt.


NYHEDER - NYHEDER - NYHEDER
Pølleposeholder med lys

Pølleposeholder med lys

DKK 49,95

Mere
Nokoma refleksline, 180 cm / 8mm, 2 varianter

Nokoma refleksline, 180 cm / 8mm, 2 varianter

DKK 89,95

Mere
Nokoma hundesnor, 180 cm / 4 mm, 2 varianter

Nokoma hundesnor, 180 cm / 4 mm, 2 varianter

DKK 74,95

Mere
Natures Menu, kødfulde godbidder med kylling eller lam, 80g

Natures Menu, kødfulde godbidder med kylling eller lam, 80g

DKK 19,95

Mere
Natures Menu, frysetørrede godbidder med vildt og and, 50g

Natures Menu, frysetørrede godbidder med vildt og and, 50g

DKK 39,95

Mere