Abonnér på vores nyhedsbrev
Indlæser

Anticox-HD classic-K, Anibio, kapsler 140stk.

Anticox-HD classic-K fra Anibio er et daglig kosttilskud til ømme og stive led.

Reference: 77204
Pris:   DKK 259,00

Pr. stk.: DKK 323,75


Kosttilskud til forbedring af bevægelsesapparatet samt muskler, led og knogler.

Anticox er et helt rent planteprodukt, der via kombinationen af højtkoncentrerede naturlige substanser påvirker stofskiftet og kredsløbet i dyret samt forbedrer den mekaniske veksel i både kredsløb, knogler, sener og muskler. Man skal dog være klar over, at enten for godt eller for dårligt foder kan være årsag til dyrets dårlige knogler.

Det gode foder - og i for store mængder - får dyret til at vokse for hurtigt, så knoglemassen ikke kan følge med, eller for dårligt foder, hvor der ikke er næringsstoffer nok til dyret. Derfor anbefales det at bruge Anticox til både unge og ældre ældre dyr.
Kan også anvendes af drægtige tæver fra 21. dagen og dyr fra 9. leveuge og frem til man skønner, at knoglerne er færdigdannet.


Anbefales også til vedligeholdelse af ældre dyr knoglestruktur samt til hunde, der trænes hårdt. Anticox' ca. 30 forskellige planter stabiliserer Hofteledsdysplaci (HD) - Albue (AD) - Skulder (OCD) - Rygsøjlen - Knogleskørhed. Anticox er blevet gennemtestet og brugt af tyske dyrlæger længe inden debatten om Glucosamin kom til Danmark. Man ved derfor, at dette produkt har en enestående effekt, som opnås ved brug af den anbefalede mængde via vedlagte doseringsske.

Anticox er som sagt et rent planteprodukt, og brugen vil derfor aldrig være til fare eller ubehag for dyret - kun et bedre helbred.

Indhold: Bl.a. Dextose, Equisetum hiemale Padderok, Silica (Kieselalge). Indeholder ingen gelatine eller glukosaminoglukane.


Andre kunder købte også:

    


Nokoma anbefaler

Sam's Field adult large, 13kg

DKK 399,00

Mere

Applaws adult large, 2 eller 15kg

DKK 199,00

Mere

Applaws puppy medium/large, 2 eller 15kg

DKK 199,00

Mere